امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تحقیق با موضوع یوتیکس

تحقیق با موضوع یوتیکس دسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 25 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

تحقیق با موضوع یوتیکس 17صفحه قالب ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

توضیحات:

تحقیق با موضوع یوتیکس

17صفحه قالب ورد قابل ویرایش

بخشی ازمتن:

مدل client/server
مدل client/server یك مفهوم برای شرح اطلاعات هست بین فر آیند های محاسباتی كه طبقه بندی شده هستند چنانكه مصرف كننده های سرویس (كلاینت ها) و توسعه‌دهنده های سرویس (سرورها )
- 2 لایه 
- 3 لایه 
- چند لایه 
معماری كلاینت / سرور 3 لایه :
- لایه نمایش 
- لایه business
- لایه بانك اطلاعاتی 
یك معماری سه لایه سیستمی است كه یك تفكیك كلی را اجرا میكند بین سه قسمت زیر :
1ـ لایه client یا سطح استفاده كننده .2ـ لایه میانی یا منطق تجارت 
3ـ لایه data storage tier 
به كار برده شده برای استعمال وب و برنامه نویسی مخرب ،سه لایه منطبق معمولاً مشابه است با جدایی فیزیكی بین سه نوع دستگاه یا سه گروه :
1ـ browser یا استعمال GUI. 2ـ web server یا Application server  .3ـ سرور بانك اطلاعاتی 
اگر چه علاوه بر سرور اجرایی ،یك قسمت دیگر كد برنامه نویسی وجود دارد به طرف سه لایه منطقی .
این نوع قسمت های مشابه ( معماری سیستم فیزیكی )هست در یك سیستم Jsp/servlet قدیمی این اشیا ابزار معمولی هستند .
مثلاً : jsp ها یا سرولت ها مسئول هستند برای خلق كردن html یا wml یا مسئول javabeans برای سرولتهای منطقی تجاری javabeans  یا مسئول جاوا برای افزایش دیتا .این اشیا را معمولاً JDBC استفاده میكند برای سوال بانك اطلاعاتی . در یك سیستم ejb سه لایه منطقی معمولاً ابزار تا حدی متقاوت هستند . jsp ها سرولت ها یا درخواست كلاینت جاوا مسئول هستند برای اینتر فیس كاربر . جلسه دانه ها یا دانه‌های وجودی كه متدهای چه كسی تكمیل می كند منطق تجاری و قوانین تجاری دانه های هستی حوزه چه كسی اطلاعات را نشان می دهد . این میدان ها (Persisted) هستند (ذخیره و پس گرفتن ) هر یك از آن دو به وسیله ejb سرور (برای پافشاری container-managed ) یا به وسیله دانه های وجودی خودشان ( برای پافشاری bean-managed) به طوریكه شما میتوانید ببینید تعریف دقیق tier ها می تواند تغییر كند به طور گسترده كه وابسته است به نیازهای خاص و انتخابهای طراح كاربردی. هر چند همه آنها تقسیمات كلی ذخیره را ادامه می دهند .اگر معماری شامل بیش از سه لایه منطقی شود برای مثال تغذیه اطلاعاتی گوناگون ،منابع اطلاعاتی معامله ای گوناگون،در خواستهای موكلی گوناگون سپس آن معمولاً نامیده میشود n-tierیا معماری distributed . 

سیستم عامل یونیکس با سایر سیستم عاملهای دیگر تا اندازه ای متفاوت می باشد زیرا در اصل این سیستم برای برنامه نویسی تهیه گشته است.

واز یک سو چگونگی تولد و رشد سیستم عامل یونیکس با دیگر سیتم های عامل متفاوت است . آمدن این سیستم عامل به جهان تکنو لوﮋی از سمت جهان بازرگانی (تجارت) نبوده است واین خود دلیلی است برای همه گیرشدنش .

البته این سیستم عامل نوشته نشده است بلکه در پاسخ به نیازهای برنامه نویسی در پروژه های خاص بتدریج تکامل یافت وتا به امروز نیز به این سیر تکاملی ادامه داده است .

ما در این نوشته با سرگذشت و ساختار وفرمانهای سیستم عامل یونیکس آشنا خواهیم شد.

unix نام سیستم عاملی است که نخستین بار توسط یک گروه تحقیقاتی در آزمایشگاههای bell متعلق به شرکت AT&T طراحی وایجاد گردید .این سیستم عامل نخست برروی چند مینی کامپیوتر ساخت شرکت   DEC نصب شده وبتدریج با توسعه آن بر روی دیگر کامپیوترها عرضه وارائه گردید.

در سال 1969 در آزمایشگاه AT&T کن تامپسون بخاطر مسائل کامپیوترها ومنابعی که در دست داشت . پروژه Multics را متوقف کرد وکار روی ماشین PDP-7  را شروع کرد وبرای این ماشین یک فایل سیستم  یک مفسر فرمان و چند برنامه مفید دیگر طراحی نمود .

اما در سال 1970 کن تامپسون و دنیس ریچی زبان B را طراحی کرده و unix را به این زبان دوباره نویسی کردند . وروی ماشین PDP-11 آزمایش نمودند .

سال 1973  دنیس ریچی زبان B را دوباره نویسی کرده و آن را زبان C نامید و unix را دوباره  به این زبان نوشت .

سال 1975 برای نخستین بار نسخه ای از یونیکس (نسخه 6 ) در دسترس همه گان قرار گرفت . و در سال  1978نسخه هفتم آن به بازار عرضه گردید.

بین سال های 1980- 1979 در دانشگاه برکلی کالیفرنیا فعالیت زیادی روی یونیکس انجام و برنامه های مفید فروانی برای این سیستم عامل تهیه شد . بخصوص نرم افزار مربوط به شبکه در این دانشگاه نوشته شد. نسخه هایی از یونیکس که دراین دانشگاه نوشته شدند به نام bsd  معرفی گردیدند.

1981 اتحادیه جهانی /usr/group تشکیل و کمپانی sco با همکاری شرکت مایکروسافت نسخه xenix را تولید کرد. 

در سال 1982 سیستم سوم از نسخه یونیکس نوشته شد (کند ترین نسخه یونیکس )

1983سیستم V (system v ) نوشته شد که 30 درصد از نسخه پیشین تندتر بود.

درسال 1985 سیستم v.2 (system v relase 2) نوشته شد.

ودرسال 1986 سیستم v3   (system v relase 3)  به بازار عرضه گردید.

وپس از سال 1986  هر ساله برامکانات این سیستم عامل و همچنین بر کاربران آن افزوده شده است چنانچه که امروزه کاربران یونیکس را در سراسر جهان بین 10 تا 20 میلیون نفر برآورد می کنند.

1-multiprogramming  : چند برنامه در آن واحد روی resident,primary storage می شوند وپروسسور بین آنها switch می کند . دلیل موفقیت این مشخصه , به نشان وسیله ای در افزایش بازدهی سیستم , تفاوت در تندی دستگاهای درون روی وبرون روی پروسسور مرکزی است 

2- Time sharing  : در این روش پردازنده مرکزی جسمی است که توسط تمام کاربران و پروسس های مختلف سیستم و کاربران تقسیم می شود وبه هر یک کمی از زمان cpu داده مشود .

3- Multi user : در صورتیکه در هر لحظه بیش از یک کاربر بتواند از سیستم استفاده کند سیستم Multi user یا چند کاربره نامیده می شود .

4- Multi Tasking  : امکان اجرای برنامه بصورت back ground وfore ground 

5- دارا بودن file system بصورت سلسله مراتبی وتامین protection برای داده های سیستم 

6- Generality : بدین معنا که یک روش واحد بتواند اهداف چند گانه ای را  برآورده کند این کار از دو راه  بدست می آید .

فهرست برخی ازمطالب:

پیش گفتار 3

سرگذشت یونیکس 4

ویژگیهای سیستم عامل یونیکس 6

ساختار سیستم عامل یونیکس 8

فایلهای سیستم عامل یونیکس .................................................... 13

فرمان های سیستم عامل یونیكس .................................................................... 14

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق با موضوع یوتیکس

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر